[BOOK REVIEW] : Confessions

Tuesday, March 10, 2020

Akhirnya! Setelah beberapa saat cuma kuat baca komik, sekarang udah kuat baca novel. Huehehee. Dan novel pertama yang menjadi tanda itu adalah CONFESSIONS.



Jujur aja, ini pengalaman pertamaku membaca novel terjemahan dari Jepang. Karena review yang bagus dan bombardir, aku pun penasaran ikutan hype dari buku ini. Gak terlalu zonk sih, tapi ada tapinya...



REVIEW NON SPOILER: 4/5

[+] Cerita di buku ini tentang pembunuhan dan balas dendam. Gila sih si Minato Kanae (pengarang) ini bikin plot-nya! Beda dari yang lain! Alurnya berjalan smooth dan voila! Ternyata ada kejahatan di situ =D Sangat tidak disangka-sangka! Ending-nya pun bikin aku bilang “terus gimana lagi? Responnya gimana? Give me more!”. Bikin penasaran dan nagih! Hahaa.
[+] Aku kasih bintang empat karena menurut seleraku, buku ini ringan, alur ceritanya bagus dan gak terduga, penggambaran tokohnya bagus dan lengkap! Meski perasaanku gak terlalu membuncah, tapi aku suka novel ini karena gak bikin kepala berat pas butuh bacaan ringan tapi berbobot. Heheheee.

[-] Kalo di toko buku, Confessions ini dikategorikan sebagai buku misteri/thriller. Tapi buatku yang tumbuh dengan Sir Arthur Conan Doyle dan Agatha Christie, buku ini masih terlalu “bright” buat jadi novel misteri/thriller.


Nah, segini dulu review tipis-tipis dari novel misteri/thriller hits dari Jepang yang aku telat baca. Hehehee.
Selamat membaca!

You Might Also Like

4 comments

  1. Greetings from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below; they are a good read:

    1. Top 10 Nails & Make Up Salons in North Eastern Singapore

    2."Getting Your Dream Job During COVID-19)

    3. Top 10 Nails & Make Up Salons in Orchard and Central Singapore

    4. Top 10 Hair Regrowth and Hair Loss Treatment Centres in Downtown Central Singapore

    5.5 Valid Reasons why Girlfriends Bite their Boyfriends

    ReplyDelete
  2. Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition]

    ReplyDelete
  3. "Hello there and greetings from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below as our contribution to your blog roll:

    1.9 Best Virtual Workouts for the Circuit Breaker

    2.Top 10 Best Scar Removal Creams in Singapore

    3.Top 10 Best Lip Gloss in Singapore

    4.Top 10 Best Vitamin C Serum in Singapore

    5.Top 10 Best CC Cream in Singapore"

    ReplyDelete

Hi there!
Thank you for visiting my little online world here.
Feel free to drop comments and suggestions as well.
Have a nice day!

FOLLOW ME on : INSTAGRAM

Thank you!

Subscribe